top of page

Oală tradițională realizată manual cu argilă naturală și finisaj cu flacără, fabricate in Franța.

Actualizată în: 7 feb. 2023


Ce trebuie sa știi despre aceste vase este ca: Modelarea manuală a argilei și motivul semnăturii sigiliu și ghirlandă sunt garanții ale autenticității unei vaze Anduze fabricate în Franța.



Vase lucrate manual

Vase Anduze

Fiecare vază Anduze este făcută manual de un olar în maniera tradițională.


Modelarea manuală a argilei și motivul semnăturii sigiliu și ghirlandă sunt garanții ale autenticității unei vaze Anduze fabricate în Franța.


Argila, apa, timpul și dragostea pentru o treabă bine făcută sunt principalele ingrediente necesare olarilor noștri pentru a crea o vază Anduze autentică, care, în funcție de dimensiunea sa, poate dura de la 15 zile la o lună pentru a se usca.

Completarea și finisajele sunt realizate și manual, fiecare vază devine astfel o creație unică datorită diferențelor subtile de culoare și finisaj.


Apoi vine procesul delicat de ardere care durează încă 48 de ore. Fiecare vază Anduze este confecționată manual respectând tradiția onorată în timp a fabricării vazelor Anduze și fiecare vază este datată și semnată de olar.


Vase tradiționale

Fabricat manual în Anduze, în sudul Franței. Trebuie să protejați această oală de îngheț.

Le puteti achizitiona din data de 20.03.2021 de pe site nostru online: www.VreauGradinaMea.ro sau prin telefon la numarul: 0740.143.143.


Postări recente

Afișează-le pe toate

תגובות


bottom of page